Shitese Tirane Tirane

Kompania Ami Event kerkon te punesoje nje vajze ne pozicionin e shiteses per dyqanin e Tiranes

Karakteristikat e kandidates :
- Mosha mbi 22 vjec.
- E afte ne komunikim me kliente dhe kolege.
- Bashkepunuese
- Fleksibel ne orare.
- E paraqitshme.
Mirepresim Cv-ne tuaj ne e-maili-in : hr@ami-event.com

Njoftime te Ngjashme