Kerkohet Recepsioniste Tirane

Kerkohet recepsioniste me ose pa eskperienc pune, te jete e afte te flas Anglisht dhe Italisht(gjuhe te tjera perbejne prioritet)
Paga e kenaqeshme

Te interesuarat te dergojne Cv ne: tiranahotelmillennium@gmail.com & hotel.tirana@yahoo.com
Whatsapp:+

Njoftime te Ngjashme