G.s.e Security Kerkon Te Punesoje Agjente Marketingu/shitje Tirane

Ofrohet vend pune Agjent/e Marketingu.

-Te interesuarit/at duhet te kene eksperience ne fushen e shitjeve.
-Mban dhe koordinon kontaktet me klientet aktual.
-Eshte pergjegjes per mbarevajtjen e punes me klientet aktuale dhe ata te rinj.
-Identifikon dhe kontakton klientet e rinj.
-Kujdeset per kerkesat apo problematikat e klienteve.
-Zbaton programin dhe detyrat e caktuara.
-Respekton objektivat e vendosura.
-Te jete i/e besueshem, i/e pergjegjshem dhe te permbushe detyrimet e punes.

Pagesa Baze + Perqindje.
Dergoni CV me foto ne adresen info@gsesecurity.al , per me teper info tel ne nr. +355676001777

Njoftime te Ngjashme