Pozicione Pune Vakante ,arketar Tirane


Gfu-shpk (Adresa:Pazari I Ri dhe Libri Universitar)
Ofron vend pune Arketar/e sipas kritereve te permendura:

1-Arketar
• Eksperience pune te pakten 2 vjet ne Exchange
• Te kete njohuri te mira ne sistemet e biletarise
• Te njohe dhe perdore programet Amadeus dhe Galileo
• Preferohet experience ne Uestern Union
• Kushte pune dhe rroge e kenaqshme
Afati i fundit i aplikimit: 01/06/2019 13:33

Njoftime te Ngjashme