Bashkohu me ekipin me dinamik dhe ambicioz!!! Tirane

Oferta Vende Pune Data: 20/10/2020 10:14 Post Id: 199656

600 Euro

  • Bashkohu me ekipin me dinamik dhe ambicioz!!!

Only a few vacancies !!!!!

Web Cloud is looking to hire language operators
Italian
Spanish
English
German
If you are looking for a sustainable job you can contact us !!
We offer:
Page Baze
Weekly and monthly daily bonuses
Ideal working conditions
Work contract
Full time schedule
The opportunity was growing professionally
Ongoing training

Send your CV

Email: webcloud93@gmail.com

Mobile: 0698552344
For more info contact !!!
Address Durres Street


extra info
Pagesa 600 Euro
Pozicioni operator / e
Arsimi Gjimnaz
Mosha 18-28 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Tirana, Albania
Lexime 52413

Punesohu prane nesh!
Eksperienca nuk ka rendesi, deshira per te punuar po.

Mjafton te zoterosh shume mire nje nga gjuhet:

 ITALISHT
 GJERMANISHT
 SPANJISHT

OFROJME:

 Page baze dhe BONUSE TE LARTA ne baze te performances
 Orar pune Full–Time 10:00–19:00
 Udhetime te ndryshme turistike


Na kontaktoni ne Mobile/Whatsapp:

Afati i fundit i aplikimit: 30/09/2020 10:13