Future Home po Rekruton Konsulent Shitjesh, (Future Home Integrity) Tirane

Oferta Vende Pune Data: 27/02/2021 14:51 Post Id: 236039


extra info
Pagesa 1,000 Euro
Pozicioni Konsulent/e
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Ali Demi, Tirana, Albania
Lexime 1787

Future Home Real Estate ne kuader te zgjerimit te saj kerkon te rekrutoje kandidate ne pozicionin: Konsulent/e Shitjesh.

Bashkohu me Brandin më të madh Shqiptar te Real Estate🥇

Kjo është mundësia Jote!🤩

Cfarë do të gjeni në Future Home?

1.Ofrohet suport nga ekipi dhe kërkohet standart shërbimi tek klienti.
2.Kushte pune moderne dhe ne lokacione lehtesisht te aksesueshme.
3.Orare fleksibel.

Kandidati duhet te permbushe keto kritere:
1. Të kete mbaruar arsimin e lartë Bachelor/Master.
2. Te kete eksperience te mëparshme në shitje.
3. Të jete bashkëpunues dhe të pëlqeje punën në ekip.
4. Te jete Energjik/e dhe Ambicioz/e.
5. Te kete aftësi të forta te komunikimit dhe prezantimit.
6. Te kete njohuri në programet bazë kompjuterike.
7. Njohja e një gjuhe të huaj përbën avantazh.

Nëse mendon se i plotëson kushtet e mësipërme dërgo CV tënde:

📧hr@futurehome.al
www.futurehome.al
Afati i fundit i aplikimit: 19/12/2020 15:51