Ekonomiste & Perfaqesuese Biznesi Tirane

Oferta Vende Pune Data: 19/10/2020 09:13 Post Id: 249848

60,000 Leke


extra info
Pagesa 60,000 Leke
Pozicioni Ekonomiste
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania
Lexime 2697

Kerkohet Ekonomiste & Perfaqesuese Biznesi
Kriteret :
1- Vullnet dhe deshire per pune me instesitet te lart 2- Pergjegjesi dhe Pergjegjshmeri ne Pune 3- Aftesi te lart Menaxhimi dhe Drejtimi 4 - Whatsup
Afati i fundit i aplikimit: 02/10/2020 15:58