🗣 Punesoheni ne Gjermani ne Profil INFERMIERI/E 🇩🇪 Tirane

Oferta Vende Pune Data: 19/10/2020 22:37 Post Id: 251027


extra info
Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Infermiere
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Adresa Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania
Lexime 1006

Deshironi te punesoheni ne Gjermani dhe keni profil INFERMIERI/E 👨🏻‍⚕️👩🏼‍⚕️

🔹Agjensia e punesimit Artigum Management Shpk

👉OFRON:
Menyre plotesisht falas, ligjore dhe te sigurt deri tek vendi i punes ne Gjermani.

Mundesi pune per Infermier/e ne Spitale, Klinika private apo publike, Shtepi te kujdesit per moshen e trete, apo Qendra te Sherbimit Shendetesor ne Terren per pacientet anembane Gjermanise.

👉Ne ofrojme:

🇩🇪 Kurse falas te gjuhes Gjermane per nivelet A1-B2

📃 Procedure falas te marrjes se certifikates B1/B2 ne institucionet Telc, OSD ose Goethe.

📑 Organizimin e intervistave me punedhenes gjate kohezgjatjes se kursit te gjuhes Gjermane

🏠Gjetjen e akomodimit ne Gjermani

📃 Organizim te kurseve te nivelit B2 dhe pregatitje per Kennstnisprüfung Shqiperi, si dhe dhenia e ketij provimi ne Gjermani

📄 Nostrifikim i diplomes tuaj

🗂Procedure falas ( ANERKENNUNG) deri ne marrjen e licences per pune

▪️ (URKUNDE)

📧Te interesuarat/it mund te na shkruajne ne adresen elektronike: elisabeta.guri@artigum.com

🔔Ne nuk marrim asnje PAGESE per sherbimet tona!
Afati i fundit i aplikimit: 11/12/2020 16:52