Java Fullstack Developer (rif. 701) - SENIOR Tirane

Oferta Vende Pune Data: 25/03/2021 18:48 Post Id: 274929


extra info
Pagesa 100,000 Leke
Pozicioni Software Developer
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Bogdaneve, Tirana, Albania
Lexime 420

Avocode po kerkon ne menyre aktive per Fullstack Developers Java per seline e saj ne Tirane, me punesim te perhershem, per zhvillimin e projekteve e-commerce ne nje platforme te zhvilluar me teknologjine Java dhe per mirembajtjen evolucionare te vete platformes.
Kandidati ideal eshte nje analist programues me pervoje shume vjecare ne hartimin dhe zbatimin e softuerit ne internet (web development) qe perdor stack-un e teknologjise java dhe mjediset e lidhura me zhvillimin.
Kandidati eshte:
• Dikush qe di te manipuloje gjuhe te shumta dhe mjedise zhvillimi, madje edhe duke i mesuar ato nga e para;
• Ai / ajo pershtatet, me nje shkalle te mire te autonomise dhe kapacitetit te vete-trajnimit, per skenaret e ndryshem te punes;
• Merr pjese ne analizen dhe procesin e zhvillimit te projektit ne perputhje me kerkesat funksionale;
• eshte i apasionuar dhe i azhurnuar per teknologjite e aplikuara ne zhvillimin e softuerit dhe arkitekturat.
Kerkesat thelbesore jane:
• Njohuri te shkelqyera te gjuheve Java, html, css, Javascript, SQL
• Njohuri te shkelqyera te zhvillimit te aplikacioneve ne internet duke perdorur JSP
• Njohuri te mira te Tomcat ose serverave te tjere te aplikacioneve
• Njohuri te mira te gjuhes italiana/angleze te shkruar dhe te folur
• Predispozicioni per pune ne ekip

Kerkesat e meposhtme jane gjithashtu te mireseardhura:
• Njohja e platformave e-commerce dhe zhvillim ne kete fushe
• Pervoje zhvillimi ne te gjitha nivelet e nje aplikacioni ne internet
• Njohuri per te pakten nje framework java script si Node.js, Angular2 (+), React,
• Njohuri te gjuheve C # dhe Typescript, mjedisin .NET Framework
• Perdorimi i Git
Vendi i punes eshte ne Tirane (remote per momentin).

Paga kompetitive.

Kerkimi ka per qellim punesimin afatgjate.
Dergoni CV tuaja, mundesisht te plotesuara me fotografi, permes postes elektronike ne formatin PDF ne hi@acovode.tech duke treguar ne Object referencen per pozicionin e kerkuar: 701– Java Fullstack Developer.
Afati i fundit i aplikimit: 01/01/2021 18:48