kerkohet menaxhere e rrjeteve sociale Tirane

Oferta Vende Pune Data: 23/02/2021 16:12 Post Id: 307730


extra info
Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni menaxher i rrjeteve sociale
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Bulevardi Bajram Curri, Tirana, Albania
Lexime 748

Si nje menaxher i mediave sociale, ju do te :

Krijoni strategji kreative dhe gjitheperfshirese per mediat sociale te kompanise.
Menaxhoni punet e perditshme te te gjithe kanaleve te mediaves sociale, si : Linkedin, Facebook, Instagram, Website i kompanise, Google My Business,Youtube, duke pershtatur shkrimet dhe postimet per secilin kanal.
Krijoni, lanconi dhe menaxhoni fushatat e reja qe promovojne kompanine dhe brandin.
Krijoni mardhenie kyce me “influencers” neper platforma te ndryshmete mediave sociale.
Monitoroni, ndiqni, analizoni dhe raportoni per performancen e mediave sociale duke perdorur mjete si : google analytics dhe facebook insights.
Kerkoni, studioni dhe vleresoni trendet dhe teknikat e fundit ne menyre qe te gjeni menyrat e reja dhe me te mira per te matur aktivitetin e mediave sociale.
Edukoni pjesen tjeter te stafit ne perdorimin e mediave sociale dhe te promovoni perdorimin e tyre brenda kompanise
Kerkesat :

Te kete kryer arsimin e larte ne deget: Menaxhim biznesi, Gazetari, Marketing, Mardhenie me publikun, etj ( Avantazh : trajnime ne marketingun digital )
Te njohi shume mire gjuhen angleze ( e domosdoshme)
Te kete experience pune ne menaxhimin e rrjeteve sociale
Aftesi shume te mira komunikuese
Mosha 25-35 vjec ( e domosdoshme )

Kontakt
Cel. :


Afati i fundit i aplikimit: 01/04/2021 16:33