Belgjike : oferte pune usta dhe hidraulik Tirane

Oferta Vende Pune Data: 03/03/2021 10:49 Post Id: 307797


extra info
Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni mjeshter
Arsimi Profesionale
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga Don Bosko, Tirana, Albanie
Lexime 848

Kerkojme
- mjeshter/usta ndertimi ( te dij minimum 3/4 profile pune nga : murator, suavatim, gips, kartonxhes, fasade, boje, cati, shtrime parketi/plaka, armature, karpentier,...)
- hidraulik ( + njohuri me sistem ngrohje, kaladaje me gaz dhe tuba gazi )
Punojm me tendera publike ne bruksel, belgjike
Garantohet viza e punes nga kompania
mosha 25 deri 35 vjec, minimum 5 vite eksperience si profesionist , gjuha shqip,
dergoni profilin/CV ne mail kleandi@hotmail.com