Agjent/e i shitjes ose partner per Shqiperi Tirane

Oferta Vende Pune Data: 22/02/2021 09:16 Post Id: 307942


extra info
Pagesa 500 Euro
Pozicioni Agjent/e e shitjes ose partner per Shqiperi
Arsimi Profesionale
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Brryli
Adresa Rruga 5 Maji, Tirane, Albania
Lexime 509

Kerkojm nje agjent te shitjes ose partner per Shqiperi per shitjen dhe distribuimin e produktit tone.
Kerkohet pervoje pune ne shitje dhe distribuim.dhe te kete njohuri me.tregun ne Shqiperi.
Produkti jone eshte aromatizues per vetura me.dizajn unik te gjitha shkronjat e alfabetit.
Produkti.duhet te prezentohet/shitet ne markete, lavazhe, pika karburanti, auto pjes etj..
Punetori/ja duhet te posedoj patent shofer dhe te njeh mire territorin e shqiperise.
Pagesa sipas marreveshjes.
Per informata shtes na kontaktoni.
Afati i fundit i aplikimit: 31/02/2021 23:35