Ofroj vend pune asistente zyre Tirane

Oferta Vende Pune Data: 14/04/2021 20:36 Post Id: 326651


extra info
Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni asistente zyre
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Muhamet Gjollesha, Tirane, Shqiperia
Lexime 1291

Kompania REONE kerkon te punesoje asistente zyre me kohe te plote:
(orani 09:00-16:00)
Kandidatja duhet te kete cilesite/aftesite e meposhtme :

Te kete mbaruar universitetin ne nivelin bachelor
Te komunikoje rrjedhshem ne gjuhen shqipe, avantazh gjuha angleze dhe italiane
Te zoteroje mjaftueshem paketen office (sidomos excel)
Te jete e paraqitshme, e komunikueshme dhe e sjellshme
Te jete korrekte ne zbatimin e detyrave qe i ngarkohen
Te menaxhoje kontaktet me klientet, agjentet dhe eproret.


Mosha 22- 30 vjec.

Kandidatet e interesuara , te dergojne CV me foto ne adresen reone.albania@yahoo.com
ose ne numrim e telefonit
Vetem kadidatet e perzgjedhura do njoftohen per interviste.
Afati i fundit i aplikimit: 30/04/2021 13:36