Bar Restorant Lulishtja 1 Maj Kerkon Kamarier Bari dhe Restoranti Tirane

Oferta Vende Pune Data: 09/04/2021 17:25 Post Id: 327931


extra info
Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Kamarier
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
Lexime 121

Bar Restorant Lulishtja 1 maj kerkon

Kamarier Bari

Kamarier Restoranti

Te jene te sjellshem me stafin dhe klientin

Te jene te qeshur dhe pozitiv

Te kene eksperienc te mepareshme pune

Bar restorant Lulishtja 1 Maj ofron kushte te mira pune

Pages te kenaqeshme + Siguracione


Afati i fundit i aplikimit: 08/05/2021 18:36