Kerkohen Operatore Ne Call Center Tirane

Flet Gjermanisht/Spanjisht?

Ke aftesi te mira negociuse?

Bashkohu me skuadren tone dhe krijo nje mireqenie financiare.

Na kontakto ne ose dergo CV tende ne premiumservicestr@gmail.com

- ​Cfare kerkojme:​

Aftesi shume te mira zoterimi ne gjuhen gjermane/italiane

Aftesi per te mesuar dhe per t’u pershtatur;

Te jete ne gjendje per te punuar ne grup;

I gatshem per te punuar me kohe te plote;

Pervoja te meparshme ne telemarketing perbejne avantazh.

-Cfare Ofrojme:

Mjedis te kendshem pune: zyre komode dhe ambjent rinor;

Pagese shume te kenaqshme: page fikse e nje niveli te larte + bonus sipas performances;

Mbeshtetje profesionale nga koleget dhe eproret;

Program per permiresimin e vazhdueshem te njohurive profesionale;

Mundesi rritjeje profesionale;
Afati i fundit i aplikimit: 31/05/2019 18:48

Njoftime te Ngjashme