Sibwey Fast Food Tirane

kerkojm 2 puntor djem dhe 2 puntore vajza mosha e tyre te jete 18-35 vjec, dhe 2 sanitare mosha deri 55 vjec. pagat jan shum te kenaqshme
Afati i fundit i aplikimit: 01/08/2019 17:35

Njoftime te Ngjashme