Pune Ne Prodhimin E Produkteve Turistike Tirane

Zomeg Crafts kerkon te punesoj punojes me kohe te plote, puna nuk kerkon aftesi specifike apo eksperience te meparshme.
Puna konsiston ne krijimin e produkteve artistike turistike, puna kerkon keto kushte:
- Mosha 18-25
- orari 08:00-17:00
- te kete aftesi per te kuptuar dhe mesuar proceset e punes
- aftesi ne pikture eshte plus

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne menyrat e meposhtme:

+
B.njerzore@zomeg.al
Afati i fundit i aplikimit: 21/05/2019 09:27

Njoftime te Ngjashme