web designer dhe web zhvillues Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 16/05/2019 17:16


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni web developer
Arsimi Master
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Bulevardi Zhan DArk, Tirana, Albania
Lexime 345
web designer dhe web zhvillues logo.png (Format ) |

Kompani Italiane qe punon ne sektorin e kerkimit dhe zhvillimit, kerkon me urgjence web designer dhe web zhvillues, me eksperience si ne front end si ne back end. Kandidati ideal per kompanine duhet te njohe se paku nje nga gjuhet e programimit te meposhtme:
- html 5
- css 3
- framework bootstrap
- javascript

Persa i perket profilit back end :
- Ajax
- SQL
- My SQL

Kandidati preferohet te kete gjithashtu njohuri nga paketa Adobe.

Kerkohet profesionalizem, deshire per te punuar dhe aftesi per te perballuar stresin.
Kontrata dhe pagesa do varen nga eksperienca reale e kandidatit.
Afati i fundit i aplikimit: 31/06/2019 15:43