Kerkohet Konsulent Imobiliar Tirane

Kerkojme Konsulente Mobiliar!

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV:
Email: info@realinvest.al
Tel: +

REALinvest Agjenci Imobiliare, Kompania me dinamike Shqiptare e ndermjetesimit te Pasurive Te Paluajtshme kerkon te zgjeroje stafin e saj me kolege qe e duan pune dhe pelqejn sfidat e reja. 🗣

Kualifikimet dhe Aftesite:
• Te dije te perdore programet baze te kompjuterit.
• Energjik/e dhe ambicioz/e.
• Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi
• Te ket vullnet dhe deshire per te punuar

Pagesa shume terheqese!

Njoftime te Ngjashme