Fast Food Piceri Mevlani - Sherbim Taksi Tirane

Fast Food Piceri Mevlani sjell me krenari per ju shijen pikante te fast food dhe picave. Tek ne cdo ushqim pergatitet me mjeshteri duke perdorur vetem perberes cilesor dhe me cimime konkuruese. Fast Food Piceri Mevlani krijon shijet unike per t'u bere ne kete menyre, zgjedhja e pare e shume prej klienteve tane. Nje sherbim i veshtire per t'u harruar.

Porosinsni menjehere online. Ne kemi motoristet me te shpejte ne Tirane.

SUFLLAQE E HAPUR =220leke+SHERBIMI TAXI 20 leke
Sufllaqe Normale =150 leke +SHERBIMI TAXI 20 leke
Pizza sipas menu ne foto .
(Brenda unazes se madhe Tirane)

Njoftime te Ngjashme