Pata Negra Tirane Tirane

Kuzhine me mish te eger, prodhime fshati dhe menu me baze peshku.
Shumellojshmeri vererash te kantinave me te njohura italiane.

Cilesi dhe sherbim i shkelqyer.

Njoftime te Ngjashme