Prohibition Speakeasy Bar Tirana Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 09/10/2019 20:13

3,900 Leke

  • Prohibition Speakeasy Bar Tirana
  • Prohibition Speakeasy Bar Tirana
  • Prohibition Speakeasy Bar Tirana

Prohibition Speakeasy Bar Tirana

Prohibition Speakeasy is the most unusual grass in Tirana, inspired by the 1920s events in the US. Prohibition, is called the new grass in the heart of Block. Here is the novelty of cocktails not found anywhere else, the first quality of alcohol, without feeling the pressure of having a 'dress code' dinner, appreciating above all the comfort. From the atmosphere created between the customers, it seems more like you are among your friends and you have reserved the whole bar for yourself, although something like that you can really do.

Why choose the "Prohibition" bar

In the "Prohibition" bar proves a unique experience. You enter a two-storey, warm, gathering, darker environment where wooden decor prevails. The music chosen in the background is mostly the soul stream. Sit on the table and find a different menu of drinks. The so-called "prohibition" cocktails - are inspired precisely from that period and from the desire to consume quality things. If your choice is not cocktails, but a classic wine glass, this also comes in "Prohibition" - a warm summer according to the Scandinavian tradition, not just red wine but also white wine. Few fantasy and art not only from the menu, but also from staff serving a 'chic' style style of the twenties. You think you've seen the entire environment when you pick up a pair of stairs in a corner of the cafe lead to a third ground floor, a private room, a chimney, and a self-contained counter. On one side of the room is a large corner, an ideal place to gather among friends for an event, having all the available facilities, without being distracted by the music of the floor above that is heard in the background.

At "Prohibition", you can spend at lunch breaks or after working hours, to break away from the noise of people buzzing through the block or traffic, while enjoying your favorite drink, now not forbidden , but served in the most unique style. If you are in Tirana do not miss such experience.


Pagesa 3,900 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Rruga Vaso Pasha, Tirana, Albania
Lexime 2244

Prohibition Speakeasy eshte bari me i pazakonte ne Tirane, frymezuar nga ngjarjet e viteve ‘20 ne SHBA. Prohibition, quhet bari i ri ne zemer te Bllokut. Ketu ofrohet risia e kokteileve qe nuk gjendet ne asnje vend tjeter, cilesia e pare e alkoolit, pa ndjere presionin e te pasurit nje ‘dress code’ darke, duke vleresuar mbi te gjitha rehatine. Nga atmosfera qe krijohet mes klienteve, duket me shume sikur je midis miqsh dhe ke rezervuar te gjithe lokalin per vete, edhe pse dicka te tille mund ta besh vertet.

Pse te zgjidhni “Prohibition” bar

Ne “Prohibition” bar provon nje eksperience unike. Futesh ne nje ambient dy katesh, te ngrohte, te mbledhur, pak te erret, ku mbizoteron dekor druri. Muzika e zgjedhur ne sfond i perket me se shumti rrymes soul. Ulesh ne tavoline dhe gjen nje menu pijesh ndryshe. Te ashtequajtura, kokteile te “prohibicionit” - jane te frymezuara pikerisht nga ajo periudhe dhe nga deshira per te konsumuar dicka cilesore. Nese zgjedhja jote nuk eshte kokteili, por nje gote klasike vere, edhe kjo vjen ndryshe ne “Prohibition”- vere e ngrohte sipas tradites se vendeve skandinave, jo vetem e vera e kuqe por edhe ajo e bardhe. Pak fantazi dhe art jo vetem nga menuja, po edhe nga stafi qe sherben me nje uniforme ‘chic’, stil i viteve 20. Mendon se e ke pare te gjithe ambientin kur ne nje cep te lokalit te kap syri nje pale shkalle, te cilat te cojne ne nje kat te trete nentokesor, nje ambient me privat, me oxhak dhe me banakun e vete perkates. Ne njeren ane te dhomes ndodhet nje kend i madh, nje vend ideal per tu mbledhur mes miqsh per nje event, duke pasur gjithe ambientin ne dispozicion, pa u shkeputur nga muzika e katit me siper qe degjohet ne sfond.

Ne “Prohibition” mund te kalosh dhe ne pushimin e drekes apo pas perfundimit te orarit te punes, per t’u shkeputur pak nga zhurma e njerezve qe gumezhijne neper bllok apo nga trafiku, nderkohe duke shijuar pijen tende te preferuar, tashme jo te ndaluar, por te servirur ne stilin me unik. Nese jeni ne Tirane mos e humbisni nje eksperience te tille.