Fast Food Piceri Kreperi Jona- Sherbim Taxi Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 01/07/2020 16:45

1,000 Leke

  • Fast Food Piceri Kreperi Jona- Sherbim Taxi
  • Fast Food Piceri Kreperi Jona- Sherbim Taxi
  • Fast Food Piceri Kreperi Jona- Sherbim Taxi
  • Fast Food Piceri Kreperi Jona- Sherbim Taxi

Fast Food Pizza Kreon Jona - Taxi Service

Fast Food Pizzeria Kreperi Jona is located in Student City, Tirana. It offers suffolk, pizza, crackers and also snacks such as chicken, snacks, fillets, etc. Free TAXI service is available from 10:00 to 01:00.


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Qyteti Studenti/Ambasada USA/Vilat Gjermane
Adresa Rruga Pjeter Budi, Tirana, Albania
Lexime 8419

Fast Food Piceri Kreperi Jona ndodhet ne Qytet Studenti,Tirane.Ajo ofron sufllaqe,pica,krepa dhe gjithashtu ushqime zgare si:pule,paidhaqe,fileto etj.Ofrohet sherbim TAXI falas nga ora 10:00-01:00.