Pasticeri Lika-Sherbim Taxi Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 18/01/2020 23:41

2,500 Leke

  • Pasticeri Lika-Sherbim Taxi
  • Pasticeri Lika-Sherbim Taxi
  • Pasticeri Lika-Sherbim Taxi

Lika Pizzeria-Taxi Service

Lika's pastry is one of the best pastryries in Tirana and offers a taxi service. The Lika's salad is famous for its wonderful baklaws from Grandma's hand, but also at Lika you can order cakes for birthdays, various events with taste and fantastic prices.


Pagesa 2,500 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga At Stathi Melani, Tirana, Albania
Lexime 2392

Pasticeri Lika eshte nje nder pasticerite me te mira ne Tirane dhe e cila ofron sherbim Taxi.Pasticeri Lika shquhet per bakllavat e saj te mrekullueshme si nga dora e gjyshes,por gjithashtu tek Lika mund te porosisni torta per ditlindje,evente te ndryshme me shije dhe cmime fantastike.