Piceri Ersi-Sherbim Taxi Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 18/12/2019 22:13

2,000 Leke

  • Piceri Ersi-Sherbim Taxi
  • Piceri Ersi-Sherbim Taxi

Ersi Pizzeria-Taxi Service

The Ersi Pizzeria is located behind the Asim Vokshi Gymnasium and offers different types of pizza. The Ersi Picer also offers Taxi service.


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga Faik Konica, Tirana, Albania
Lexime 2264

Piceri Ersi ndodhet prapa gjimnazit Asim Vokshi dhe ofron pica nga me te ndryshmet dhe me cilsoret.Piceri Ersi githashtu ofron sherbim Taxi.