Piceri Asja-Sherbim Taxi Tirane

Bar Dhe Restorante Data: 22/02/2020 11:46

1,000 Leke

  • Piceri Asja-Sherbim Taxi
  • Piceri Asja-Sherbim Taxi
  • Piceri Asja-Sherbim Taxi

Pizzeria Asja-Taxi Service

Asja pizza is located near the artificial lake.Asja offers pizza with delicious flavors and a service like a pizzeria and a perfect and fast taxi service.Also Pizzeria Asja offers and delicious delicacies such as sweet and salty.


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Liqeni Artificial i Tiranes, Tirana, Albania
Lexime 2802

Piceri Asja ndodhet prane liqenit artificial.Asja ofron pica me shije te mekullueshme dhe nje sherbim si ne piceri dhe sherbim Taxi te perkryer e te shpejte.Gjithashtu Piceri Asja ofron dhe krepa teper te shijshme si te embla dhe te kripura.