Hotel Nacional Durres Durres

Hotele Shqiptare Data: 18/10/2019 17:03

23 Euro

  • Hotel Nacional Durres
  • Hotel Nacional Durres

Hotel Nacional Durres

Enjoy your holidays at Hotel Nacional Durres
Comfortable and cozy environment for couples and family members.

23 euro day including breakfast, dinner and sleeping

31 euro day including morning, lunch, dinner and sleep

For children up to 3 years of age is free of charge
For children 4 to 10 years 50% discount.

Healthy dining delicious menu with traditional and Italian dishes, perfect service.
Make your vacation unforgettable
Welcome !
For reservations please contact us at 0693331131


Pagesa 23 Euro
Yjet
Distanca 0.00 Km nga qendra Durres
Qyteti - Zona Durres - Golem/Shkembi Kavajes
Adresa Shkembi i Kavajes, Durres, Shqiperia
Lexime 951

Shijoni pushimet tuaja ne Hotel Nacional Durres
Ambient i rehatshem dhe komod per ciftet dhe per familjaret .

23 euro dita ku perfshihet mengjesi , darka dhe fjetja

31 euro dita ku perfshihet mengjes , dreke , darke dhe fjetje

Per femijet deri ne 3 vjec eshte falas
Per femijet 4 deri 10 vjec 50% zbritje .

Gatime te shendetshme menu e pasur me gatime tradicionale dhe italiane ,sherbim i perkryer .
Bejini pushimet tuaja te paharrueshme
Ju mirepresim !
Per rezervim kontaktoni ne numrin