Hotel, Autostrada Tirane - Durres Tirane

Hoteli ndodhet ne periferi te Tiranes zona ku ndodhet hoteli eshte nje zone ku mbizoteron qetesia dhe ajri i paster. Hoteli e ka filluar aktivitetin e tije ne vitin 2008 dhe eshte bere me shije dhe cilesi. Dizenjuar nga nje studio shume prestigjoze. Arredimi I brendshem eshte bere me shije dhe cilesi. Klientela e hotelit vjen kryesisht nga biznese te njohura te zones duke qene se eshte zone industrial dhe me nje potencial zhvillimi ne rritie e cila rrit impaktin e kerkesave per akomodime. Aeroporti I rinasit vetem 8 minuta larg rrit akoma me shume kerkesat ne akomodime duke perfshire duke perfshire grupe turistesh nga agjensi te ndryshme apo individe. Ne ambjentet e jashteme hoteli ofron pishine verore me siperfaqe 220 m2 pishina ka nje frekuentim te mjaftueshem gjate sezonit. Hoteli ka bashkepunim me disa kompani te njohura te zones si dhe ka bashkepunuar me linjat ajrore. Kerkesat e agjensive per akomodimin e grupeve turistike jane ne nje rritje si rezultat I vendndodhies strategjike te hotelit. Projekti I hotelit parashikon shtimin e nje kati te 5 qe do te mundesoje dhe 10 dhoma te tjera. Shfrytezimi mesatar I hotelit eshte 12 dhoma ne nje nate dhe klientela eshte kryesisht nga bizneset dhe individe.Perberia e hotelit kati perdhe ne nje siperfaqe totale prej 456m2 nga e cila bar rrestorant 350m2 recepsion + 4 banjo 60 m2 guzhina 50 m2 depozite 50m2 depozite gazi 2000 lt e vendosur ne toke sipas parametrave. Kati -1 nen toke 430 m2 dhe perbehet nga vendparkimi 5 depozita uji , palester , lavanderi, system kaldaje, per ngrohje qendrore per dhomat. Kati I 1 siperfaqe 425m2 perbehet nga 7 dhoma +1 suite + holl + corridor. Kati I 2 hotel me siperfaqe 382 m2 perbehet nga 6 dhoma + 1 deluxe room + 1 suite korridore, holl I madh me kend pushimi. Kati I trete siperfaqe 383, 6 dhoma + 1 dhome superior + 1 suite familiar dhe nje holl I madh ndenje. Kati I 4 me siperfaqe 380 m2. Me ashensor system anti zjarr pjesa e jashteme e hotelit ka nje hapesire te madhe gjelberimi perkatesisht palma peme zbukurimi lulishte dhe dekore te tjera. Per ta vizituar na kontaktoni.

Njoftime te Ngjashme