maratona e kenges tirane 1000+ Evente

 Online 0 lexues | 0 njoftime ne pritje

Shenim: Ju lutemi vendosni sakte te dhenat ne kriteret e kerkimit!
0 Leke
Exporting Garments To Eu Markets - Expert Brigitte Heuser, S
- 0.00% ulje cmimi 20/10/2018 - 10:30
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Details on october 20, 10:30 -13:00, during textile, leather dhe fashion expo 2018 at e...Lexo detajet..

0 Leke
Veprimtari Letraro Artistike
- 0.00% ulje cmimi 20/10/2018 - 14:05
Kulture Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Me date 20 tetor ne kruje do te organizohet nje veprimtari letraro artistike,ku nga vete e...Lexo detajet..

0 Leke
Kush Vjen, Vjen
- 0.00% ulje cmimi 20/10/2018 - 15:00
Argetim Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Details ritmi milingonave (live set) per camping rezervo tek go camping albania...Lexo detajet..

0 Leke
Bëje Mirë, Bëje Vetë - Mëso Të Riparosh Vetë Biçikle
- 0.00% ulje cmimi 20/10/2018 - 17:00
Kulture Kategoria
Te Rinje Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Çiklistë besnikë quhen ata që dinë edhe ta riparojnë biçikletën. ecobicycle shop h...Lexo detajet..

0 Leke
Psy Night3 Psy Color Birthday Party
- 0.00% ulje cmimi 20/10/2018 - 22:00
Argetim Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Details more info coming soon dhe#10084;dhe#65039;  stay psy...Lexo detajet..

0 Leke
Inagurimi Dhe Hapja E Galerise Se Arteve Pamore
- 0.00% ulje cmimi 21/10/2018 - 00:26
Kulture Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Me date 21 tetor 2018 ne tepelene do te hapet galeria e arteve pamore e cila fton cdo njer...Lexo detajet..

1,000 Leke
Trail Running - Vrapim Malor Voskopoje Wolf Trail
- 0.00% ulje cmimi 21/10/2018 - 09:30
Udhetime Kategoria
Te Rritur Moshat
1,000 Leke Cmimi Standart
,

Details tdhe#1105; dashur miq, diten e diele, ne daten 21 tetor 2018 trail running a...Lexo detajet..

0 Leke
Aktivitet Ne Vendlindjen E Fishtes
- 0.00% ulje cmimi 23/10/2018 - 00:00
Kulture Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Per diten e lindjes se fishtes ne vendin e tij te lindjes organizohet nje aktivitet ne nde...Lexo detajet..

0 Leke
Kolonia NdËrkombetare E PiktorËve "ditËt E Mios"
- 0.00% ulje cmimi 25/10/2018 - 11:21
Kulture Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Kolonia e piktorëve, që zhvillohet në korçë mban emrin e piktorit të famshëm korça...Lexo detajet..

0 Euro
Klubi I Librit Në Shtëpinë E Evropës
- 0.00% ulje cmimi 25/10/2018 - 17:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Euro Cmimi Standart
,

Details "klubi i librit në shtëpinë e evropës" është një nismë e re për të pa...Lexo detajet..

25 Euro
Drejtesia Sociale Dhe Zhvillimi Ekonomik Ne Ballkanin Perend
- 0.00% ulje cmimi 25/10/2018 - 21:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
25 Euro Cmimi Standart
,

Connect. collaborate. create. konferenca rajonale "drejtesia sociale dhe zhvillimi ekon...Lexo detajet..

0 Leke
Konferenca E Tretë E Shum
- 0.00% ulje cmimi 26/10/2018 - 09:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Konferenca etretë e shum shoqata shqiptare e urgjencës mjekësore organizon konferenc...Lexo detajet..

0 Leke
100 Vjetori I Shkolles Se Pare Shqipe Ne Gjirokaster
- 0.00% ulje cmimi 26/10/2018 - 22:46
Kulture Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Me date 26-27 tetor 2018,gjirokastra feston 100 vjetorin e hapjes se shkolles se pare shqi...Lexo detajet..

0 Leke
Të Kesh Apo Të Jesh, E. Fromm - Klubi I Librit Akropoli I
- 0.00% ulje cmimi 28/10/2018 - 19:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Details klubi i librit akropoli i ri 25 qendra kulturore dhe filozofike akropoli i r...Lexo detajet..

0 Leke
Dita E Bjeshkatarëve Të Ballkanit Pelegrinazhi “miqtë E
- 0.00% ulje cmimi 29/10/2018 - 00:25
Kulture Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Dita e bjeshkatarëve të ballkanit pelegrinazhi “miqtë e korabit” festohet ne diber ...Lexo detajet..

0 Leke
"ndermendje"
- 0.00% ulje cmimi 29/10/2018 - 00:28
Argetim Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

"ndermendje" eshte nje koncert i cili mbahet ne shkoder,ne mjediset e teatrit migjeni dhe ...Lexo detajet..

0 Leke
3th Regional Conference Of Equality Bodies
- 0.00% ulje cmimi 29/10/2018 - 09:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Third regional conference of south –east europe equality bodies, by topic “independenc...Lexo detajet..

0 Euro
Certified Training Program In Tirana, Albania
- 0.00% ulje cmimi 29/10/2018 - 09:00
Kulture Kategoria
Te Rinje Moshat
0 Euro Cmimi Standart
,

Details do you want to be certified by one of the biggest youth organizations in the wo...Lexo detajet..

0 Leke
Dynamics Of Sustainable Economic And Social Development
- 0.00% ulje cmimi 29/10/2018 - 17:00
Kulture Kategoria
Te Rinje Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Dynamics of sustainable economic and social development public · hosted by fakulteti eko...Lexo detajet..

0 Leke
"kolonja Folklor Dhe Fotografi Në Xham"
- 0.00% ulje cmimi 30/10/2018 - 01:25
Argetim Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

kolonja me 30 tetor te vitit 2018 do te jete e mbushur plot me hare e plot gezim te teper...Lexo detajet..

0 Euro
Ifrs 9, 15, 16 Training
- 0.00% ulje cmimi 30/10/2018 - 14:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Euro Cmimi Standart
,

Akademia grant thornton albania ju mundëson të qëndroni të përditësuar me standartet...Lexo detajet..

0 Euro
Mikrotik User Meeting In Albania
- 0.00% ulje cmimi 01/11/2018 - 08:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Euro Cmimi Standart
,

Details mikrotik router operating system and software offer a new and exciting alternat...Lexo detajet..

2,000 Leke
Mikrotik User Meeting In Albania
- 0.00% ulje cmimi 01/11/2018 - 08:00
Kulture Kategoria
Te Rinje Moshat
2,000 Leke Cmimi Standart
,

Mikrotik user meeting in albania mikrotik router operating system and software offer a ne...Lexo detajet..

0 Leke
Edicioni I Hanit Te Piktoreve
- 0.00% ulje cmimi 02/11/2018 - 14:43
Kulture Kategoria
Te Gjitha Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Ne mat me 5 deri ne 9 nentor do te organizohet edicioni i hanit te piktoreve,ku cdo piktor...Lexo detajet..

0 Leke
Konferenca Ballkanike E Shkencave Mjekesore Teknike
- 0.00% ulje cmimi 03/11/2018 - 07:30
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Konferenca ballkanike e shkencave mjekesore teknike perball spitalit te pediatrise ne q...Lexo detajet..

0 Leke
Seminar Projekt 2018/2019
- 0.00% ulje cmimi 03/11/2018 - 09:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Leke Cmimi Standart
,

Seminar pËr projektin e 2018/19 dhe#127465;dhe#127466; infermierË ne gjermani dhe#128...Lexo detajet..

0 Euro
Filler Masterclass
- 0.00% ulje cmimi 03/11/2018 - 09:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
0 Euro Cmimi Standart
,

Details trajnim profesional per teknikat e aplikimit te acidit hialuronik...Lexo detajet..

5 Euro
Today's Economist Ii
- 20.00% ulje cmimi 03/11/2018 - 10:00
Kulture Kategoria
Te Rritur Moshat
5 Euro Cmimi Standart
,

Platforma "today's" është një platformë ndërkombëtare e iniciuar nga këshilli rinor...Lexo detajet..

5 Euro
Psychedelic Experience Vol 1
- 0.00% ulje cmimi 04/11/2018 - 19:00
Argetim Kategoria
Te Rritur Moshat
5 Euro Cmimi Standart
,

Dear aliens of planet earth !!! after one magical summer the ( dmt crew ) have start t...Lexo detajet..

1,320 Euro
Kuba (havana & Varadero), 4 Nentor, 8 Dite
- 0.00% ulje cmimi 04/11/2018 - 23:28
Udhetime Kategoria
Te Gjitha Moshat
1,320 Euro Cmimi Standart
,

Itinerari qe ne sugjerojme eshte 2 nete ne havana dhe 5 nete ne varadero. ne kete menyre d...Lexo detajet..