Laert tours / Udhetime me skaf/ speed boat tours Vlore

Vende Me Vlera Turistike Data: 13/08/2019 12:26

Laert tours Scoopers speed boat tours

Laert tours offers professional travel and professional travel guides with the fastest, most modern and modern riders in the country. The peaks stretch across the Karaburun Peninsula. The carrying capacity and the secure capacity is 8 + 1. Whoever wants adrenaline and strong emotions chooses only Laert Tours.
Book on ☎️ 0684024703 (Eurotravel House Agency) and we provide you with the most memorable summer guides. Welcome!


Pagesa 2,500 Leke
Qyteti - Zona Vlore - Uji i ftojte
Adresa Radhime, Albania
Lexime 919

Laert tours ofron udhetime dhe guida turistike profesionale me skafin me te shpejte, me te ri dhe me modern ne vend. Turet shtrihen ne gjithe Gadishullin Karaburun. Kapaciteti mbajtes dhe i sigurte eshte 8+1. Kush kerkon adrenaline dhe emocione te forta zgjedh vetem Laert Tours.
Prenoto ne ☎️ ( agjensia eurotravel house) dhe ne ju sigurojme guidat me te paharrueshme verore. Ju mirepresim! cmimi 2500L per person per grupe mbi 6 persona perfshin Vizite te Shpella e Haxhi Alise dhe qendrim ne plazh Shen Jan ose Shen Vasil deri ne oren 17.00 (Vjatje-ardhje)
Per guida te tjera kontakto ne nr cel / whatsapp per tu informuar rreth cmimeve. Na ndiqni ne instagram @eurotravel house ose facebook laert.tours