Kaloni pushimet duke ber nje udhetim turistik ne brigjet e Karabrunit dhe ne Ishullin e Sazanit. Vlore

Vende Me Vlera Turistike Data: 23/07/2019 13:30

2,000 Leke

  • Kaloni pushimet duke ber nje udhetim turistik ne brigjet e Karabrunit dhe ne Ishullin e Sazanit.
  • Kaloni pushimet duke ber nje udhetim turistik ne brigjet e Karabrunit dhe ne Ishullin e Sazanit.

Spend the holidays by taking a tourist trip on the shores of Karaburun and on Sazan Island.

Spend your vacation taking a fantastic voyage with the Julka Unique ship. Departing from the port of Vlora towards Sazan and looking at the cave of Haxhi Alis. And ending up on the shores of Karaburun. Not for Vasil. Departure at 10am on the morning and at 18:00 on Saturday anchor in the port of Vlora again. Atu can eat something and drink something fresh under the rhythm of music where you can dance with your companion. Book the ticket up until Saturday 15 thousand lek old. Ticket changes after Saturday. I welcome you 0695899877


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa Tek porti Vlore
Lexime 455

Kaloni pushimet tuaja duke ber nje udhetim fantastik me anijen Julka Unique. Nisja nga porti i Vlores drejt Sazanit dhe duke par shpellen e Haxhi Alis. Dhe duke perfunduar ne brigjet e Karabrunit. Ne shen Vasil. Nisja ne oren 10 paradite dhe ne oren 18:00 mbasdite ankorohet ne portin e Vlores serisht. Ne anije mund te drekoni te hani dicka dhe te pini dicka te fresket nen ritmet e muzikes ku dhe mund te kerceni me shoqerin tuaj. Cemimet jan me se te arsyeshme Rezervoni bileten 20mij lek te vjetra perfshir dhe mengjesin . Dhe bileta 30 mij lekshe perfshin mengjes dhe drek bashk. Femijet 0-6 vjec falas ndersa femijet 7-11 vjec gjys cmimi . Ju mirpresim