Shitet Toke (12,180 M2) | Rruga E Aeroportit- Rinas | Tirane

Shitet Toke 12,180 m2 ne Rrugen e Aeroportit. Ne vije ajrore shume afer me Tirana Business Park dhe Aeroportin. Zone me plane te zhvillimit urbanistik ne te ardhmen e aferme.


- Zone me perspektive zhvillimi
- Zone e mire prane Aeroportit

- Lloji i tokes: Are
-Me hipoteke , me dokumentacion te rregullt

- Siperfaqe 12,180 m2
- 55 euro/m2


Tel ose WhatsApp: 0674749032