TEG SHITET TOKE TRUALL ME CEFTIKAT Tirane

Truall ose Toke ne Shitje Data: 29/07/2019 19:57

1,450,000 Euro

TEG SALE THE TOWER TRUALL WITH CEFTIKAT

Land plot for sale in TEG back to GREECE colleague. The land has a surface of 15000m2 and is near Teg .zone has high demand for block of villas. Trade Centers .universities etc


Pagesa 1,450,000 Euro
Siperfaqa 15.00 Dynym (Ose 15000 m2)
Lloji i Tokes Truall+Toke
Qyteti - Zona Tirane - Sauk
Adresa Teg mbrapa kolegjit turk
Lexime 95
TEG  SHITET TOKE TRUALL ME CEFTIKAT 20190721_082341.png (Format png) | TEG  SHITET TOKE TRUALL ME CEFTIKAT 20190721_082426.png (Format png) | TEG  SHITET TOKE TRUALL ME CEFTIKAT 20190721_082115.png (Format png) | TEG  SHITET TOKE TRUALL ME CEFTIKAT 20190721_082157.png (Format png) |

Tok Truall ne shitje ne TEG mbrapa kolegut GREK .toka ka nje sipergaqe 15000m2 dhe eshte afer Teg .zone ka kerkesa te larta per bllok vilash. Qendra tregetare .universities etj