SHITET TOKE NE BORSH/ SARANDE. Sarande

Truall ose Toke Data: 08/11/2019 16:36

880,000 Euro

  • SHITET TOKE NE BORSH/ SARANDE.

SOLD LAND IN BORSH SARANDE.

Land for sale in Borsh Saranda 8000 m2, 200 meters from the sea. The land is available for tourism development, with access to the national road. It is also wooded and olive groves. Sell parcel with 1000m2 high Sell for only 110 Euro m2


Pagesa 880,000 Euro
Siperfaqa 8.00 Dynym (Ose 8000 m2)
Lloji i Tokes Truall+Toke
Qyteti - Zona Sarande - Qender
Adresa Borsh, Albania
Lexime 134

Shitet toke ne Borsh/Sarande 8000 m2, 200 metro afer detit. Toka eshte ne nje vend te disponueshem per zhvillimin turistik, me akses ne rrugen nacionale. Gjithashtu eshte e pyllezuar dhe ullishte. Shitet edhe e parcelizuar me nga 1000m2 e larte Shitet per vetem 110 Euro/m2