Shitet shtepi dhe truall ne Vore!!OKAZION Tirane

Truall ose Toke Data: 07/11/2019 16:53

130,000 Euro

House and land for sale in Vore !! OKAZION

For sale in Vore 300 m away where the village Marqinet begins.
land 1960 m2 and plot 300 m2 located a house built on this plot 210 m2 + storey 0 200m2
The house needs light repairs
All around the house there are citrus fruits such as dates, pomegranates, oranges 10-12 years old.
It can be used for residential and business purposes
Sell at auction prices Hurry up !!!


Pagesa 130,000 Euro
Siperfaqa 1.90 Dynym (Ose 1900 m2)
Lloji i Tokes Truall
Qyteti - Zona Tirane - Vore
Adresa Marqinet, Albania
Lexime 66
Shitet shtepi dhe truall ne Vore!!OKAZION data-L7fcmaYhp_zmhOviBdfZEAeUGYEaVDQlbLm1kGbH_awdeafz3RcqDMX9bcybYHBBJfiAhIsBa5U1jwTujIFfqNEUx2DQFHzfyVqfB-xERRIX8TQDdCsRk6Le3ahO-zf74bBjRtiXyAD4K_0CWVR8ncNWQ_IZ7VLr-zKLchfyrTL4mkEpyp8nhuLpqKWP3vHIxcBJ8IiQ7EOzHP8f_l.png (Format png) |

Shitet ne Vore 300/m larg aty ku fillon fshati Marqinet.
toke 1960/m2 dhe truall 300/m2 ndodhet nje shtepi e ndertuar mbi kete truall 210 /m2 + magazin kati 0 200m2
Shtepia ka nevoj per riparime te lehta
Rreth e qark shtepis ka plot agrume si hurma,shege,portokalle 10-12 vjecare
Munde te perdoret per banim dhe biznes
Shitet me cmime okazion Nxitoni!!!