Shitet 31000 m2 toke te liqeni i farkes! Tirane

Truall ose Toke Data: 01/01/2020 14:04

2,635,000 Euro

  • Shitet 31000 m2 toke te liqeni i farkes!
  • Shitet 31000 m2 toke te liqeni i farkes!

31000 m2 of land for sale in Lake Forge!

Sold 31,000 meters of land in Lake Farka, the area where the land is located recently has received great development in the construction of residential villas. The land has 2 + 1 villas study and is a good investment opportunity, the price per square meter is 85 euros for more info contact us!


Pagesa 2,635,000 Euro
Siperfaqa 31.00 Dynym (Ose 31000 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga Panorama e Liqenit, Tirane, Shqiperia
Lexime 340

Shitet 31000 metra toke te liqeni i farkes, zona ku ndodhet toka kohet e fundit ka marre nje zhvillim te madh ne ndertimin e vilave rezidencjale. Toka ka studim per vila 2+1 dhe eshte nje mundesi e mire investimi ,cmimi per meter katrore eshte 85 euro per me shum info na kontaktoni!