Shitet toke-are ne Domje, 7000 m2 Tirane

Truall ose Toke Data: 21/05/2020 12:47

280,000 Euro

  • Shitet toke-are ne Domje, 7000 m2

Land for sale in Domje, 7000 m2

Land for sale, 7000 m2, Domje.

Land for sale near Airport Road, in the secondary street of Domje.
The land is 7000 m2 with regular documentation of field type.

Suitable for businesses of different categories such as hotel, agrotourism, rehabilitation centers etc. The land is near residential centers, with regular paved roads.

In the event of an agreement, it may also be for long term rent.


Pagesa 280,000 Euro
Siperfaqa 7.00 Dynym (Ose 7000 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan
Adresa Domje, Albania
Lexime 100

Shitet toke-are, me siperfaqe 7000 m2, Domje.

Shitet toke-are prane rruges se Aeroportit, ne rrugen dytesore te Domjes.
Toka eshte me siperfaqe prej 7000 m2, me dokumentacion te rregullt, e tipit fushore.

E pershtatshme per biznese te kategorive te ndryshme si hoteleri, agroturizem, qendra rehabilitimi etj. Toka ndodhet prane qendrave te banuara, me rruge te rregullta e te shtruara.

Ne rast marrveshje, ajo mund te jepet dhe me qera afatgjate.