Shitet toke per ndertim ne Farke Tirane

Truall ose Toke Data: 21/05/2020 12:48

250,000 Euro

  • Shitet toke per ndertim ne Farke

Land for sale in Farke

Land for sale 5000m2.

With regular and conflict-free ownership certificates.

Price: 50 euro m2.

Iq Farka Lounge, "Collakve" street (opposite the autistic children 's foundation) quiet place, asphalt road, clean air suitable for villas, hotels, complexes etc.


Pagesa 250,000 Euro
Siperfaqa 5.00 Dynym (Ose 5000 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
Qyteti - Zona Tirane - Sauk
Adresa Liqeni i Farkes
Lexime 481

Shitet toke per ndertim 5000m2.

Me certifikate pronesie te rregullt dhe pa konflikte.

Cmimi:50 euro m2.

📍Liqeni i Farkes , Rruga "Collakve" (perballe me fondacionin e femijeve autik) vend i qete, rruge e asfaltuar, ajer i paster e pershtateshme per vila, hotele,komplekse etj.