Bixciklet MTB Tirane

Bicikleta Data: 10/09/2019 18:04

8,000 Leke

  • Bixciklet MTB


Pagesa 8,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Rruga Dritan Hoxha/ Shqiponja
Adresa 17-Rruga Dritan Hoxha/Shqiponja
Lexime 243

Kap o ferten e veres biciklet MTB
26-ce me amortizator para; ne gjendje
te perkryer;
+parafangao para dhe mbrapa ;
me 6 marshe