Dhoma dhe Apartmente me Qera/Ditore Halkidiki Greqi Korce

Qera ditore dhe dhoma plazhi Data: 05/04/2020 11:11

40 Euro

  • Dhoma dhe Apartmente me Qera/Ditore Halkidiki Greqi
  • Dhoma dhe Apartmente me Qera/Ditore Halkidiki Greqi
  • Dhoma dhe Apartmente me Qera/Ditore Halkidiki Greqi
  • Dhoma dhe Apartmente me Qera/Ditore Halkidiki Greqi

Rooms and Apartments for Rent Daily Chalkidiki Greece

Ojmë We Offer Summer Vacation Rentals, Studios, and Apartments in Nea Potidea Halkidiki Greece.
𝐃𝐡𝐨𝐦𝐚𝐭 𝐨𝐟𝐫𝐨𝐣𝐦𝐞 𝐩𝐞𝐫 2 3 4 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚.
➡️ Prices Depending on Residence Nights and Period (Months).
➡️ Villa "Sammys Rooms" is located in Nea Potidea on the second line 80 m from the sea.
➡️ Per Booking 𝙆𝙤𝙣𝙩𝙖𝙠𝙩𝙤𝙣𝙞 00306994867940 𝙑𝙞𝙗𝙚𝙧 & 𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥
𝙬𝙬𝙬 𝙬𝙬𝙬.𝙨𝙖𝙢𝙢𝙮𝙨.𝙜𝙧 𝙤𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠 𝙍𝙤𝙤𝙢𝙨 𝙎𝙖𝙢𝙢𝙮𝙨 𝙥𝙚𝙧 𝙙𝙝𝙤𝙢𝙖𝙫𝙚 𝙙𝙝𝙤𝙢𝙖𝙫𝙚 𝙙𝙝𝙤𝙢𝙖𝙫𝙚 𝙙𝙝𝙤𝙢𝙖𝙫𝙚 𝙙𝙝𝙤𝙢𝙖𝙫𝙚.


#sammysrooms #sammys #sammysapartment


Pagesa 40 Euro
Dhoma | Kuzhine 1+1 ose Garsoniere     Mobilimi E Mobiluar
Siperfaqa 25.00
Kati 1
Qyteti - Zona Korce - Qender
Adresa Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής
Lexime 437

➡️ Ofrojme Dhoma,Studio,dhe Apartmente me Qera Ditore per Pushime Verore ne Nea Potidea Halkidiki Greqi.
➡️ 𝐃𝐡𝐨𝐦𝐚𝐭 𝐪𝐞 𝐨𝐟𝐫𝐨𝐣𝐦𝐞 𝐣𝐚𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐫 2/3/4 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚.
➡️ Cmimet Varjojne ne Varesi te Neteve te qendrimit dhe Perjudhes (Muajit).
➡️ Vila " Sammys Rooms " ndodhet ne Nea Potidea ne rreshtin e dyte 80 m nga deti.
➡️ Per Rezervime 𝙆𝙤𝙣𝙩𝙖𝙠𝙩𝙤𝙣𝙞 𝙑𝙞𝙗𝙚𝙧 & 𝙒𝙝𝙖𝙩𝙨𝘼𝙥𝙥
➡️ 𝙆𝙡𝙞𝙠𝙤𝙣𝙞 𝙬𝙬𝙬.𝙨𝙖𝙢𝙢𝙮𝙨.𝙜𝙧 𝙤𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠 𝙍𝙤𝙤𝙢𝙨 𝙃𝙖𝙡𝙠𝙞𝙙𝙞𝙠𝙞 𝙎𝙖𝙢𝙢𝙮𝙨 𝙥𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚 𝙞𝙣𝙛𝙤 𝙙𝙝𝙚 𝙛𝙤𝙩𝙤 𝙧𝙧𝙚𝙩𝙝 𝙙𝙝𝙤𝙢𝙖𝙫𝙚.


#sammysrooms #sammys #sammysapartment