Shitet platforma dhe biznesi i FilloPune.al Tirane

Biznes ne shitje dhe qera Data: 14/12/2019 17:37

5,000 Euro

  • Shitet platforma dhe biznesi i FilloPune.al


Pagesa 5,000 Euro
Faturimi Vjetor 0.00
Numri i punonjesve 1
Industria Web Online
Adresa Web www.fillopune.al
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana, Albania
Lexime 318

Okazion!
Shitet platforma dhe Biznesi i Agjencise se Punesimit FilloPune.al

Shitet, faqja e webit, faqja e facebook 18.5K, Profili i facebook 5K, Grupi i Facebook 3.2 K, Instagrami 2K, Linkendin 1K. E gjithe platforma emailet numri telefonit. Domain i FilloPune.al & FilloPune.com kantaktet e partnereve etj.