Okazion Shitet Biznesi Agjenci Udhetimi & Operator Turistik ( 1 muaj qera te paguar ) Tirane

Biznes ne shitje dhe qera Data: 23/06/2019 12:29

10,000 Euro

  •  Okazion Shitet Biznesi Agjenci Udhetimi & Operator Turistik ( 1 muaj qera te paguar )
  •  Okazion Shitet Biznesi Agjenci Udhetimi & Operator Turistik ( 1 muaj qera te paguar )
  •  Okazion Shitet Biznesi Agjenci Udhetimi & Operator Turistik ( 1 muaj qera te paguar )
  •  Okazion Shitet Biznesi Agjenci Udhetimi & Operator Turistik ( 1 muaj qera te paguar )

Okazion Sell Business Travel Agency & Tour Operator (1 month rent paid)

Sell Business
Travel Agency & Tour Operator in function RENT OF ONE MONTH
1 year Pune
Ambient super furnished with all the necessary equipment.
PC
CHAIR
WORKING TABLE AND CEO
PRINTER
TV
library
WITH FASADE JAMS FOR ADVERTISING
CUSTOMER GROWTH
WEB PAGE
TOURIST OPERATOR LICENSES
UTILITY AGENCY LICENSE
10,000 EURO DISCOUNT PRICE


Pagesa 10,000 Euro
Faturimi Vjetor 0.00
Numri i punonjesve 0
Industria
Adresa Web
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Perballe Inxhinierise se Ndertimit
Lexime 590

Shitet Biznes
Agjensi Udhetimi & Operator Turistik ne funksion QERA E PAGUAR NJE MUAJ
1 vit Pune
Ambient super i arreduar me te gjitha pajisjet e nevojshme .
PC
KARRIKE
TAVOLINA PUNONJESISH DHE CEO
PRINTER
TV
BIBLIOTEKE
ME FASADE XHAMI PER REKLAMIM
KLIENTELE E NGRITUR
FAQE INTERNETI
LICENZE OPERATOR TURISTIK
LICENZE AGJENCI UDHETIMI
CMIMI 10.000 EURO I DISKUTUESHEM