Domain ne shitje www.JoinAlbania.com Tirane

Biznes ne shitje dhe qera Data: 23/06/2019 15:05

200 Euro


Pagesa 200 Euro
Faturimi Vjetor 0.00
Numri i punonjesve 1
Industria Web Online
Adresa Web http://joinalbania.com
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Sheshi Skenderbej, Tirana, Albania
Lexime 432

Domain ne shitje www.JoinAlbania.com

Mund te perdoret per booking hotelesh, Aktivitete kulturore, Promovim Turizmi, Investime strategjike biznesi ne Shqiperi, Facilitete dhe sherbime ligjore per te huaj etj.