Shes biznesin Shkoder

Biznes ne shitje dhe qera Data: 13/07/2019 17:12 Post Id: 138126

30,000 Euro

  • Shes biznesin


Pagesa 30,000 Euro
Faturimi Vjetor 0.00
Numri i punonjesve 0
Industria
Adresa Web
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Shkoder, Albania
Lexime 90

Shes biznesin. Dyqan me veshje.
Investimi modern dhe i kohes
Artikuj meshkuj-femra dhe femije.
Rreth 3000 artikuj gjendje