Shitet biznes Kurse Gjuhesh Tirane

Biznes ne shitje dhe qera Data: 25/07/2019 14:42

30,000 Euro

  • Shitet biznes Kurse Gjuhesh
  • Shitet biznes Kurse Gjuhesh
  • Shitet biznes Kurse Gjuhesh
  • Shitet biznes Kurse Gjuhesh


Pagesa 30,000 Euro
Faturimi Vjetor 0.00
Numri i punonjesve 5
Industria Arsim
Adresa Web
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga Haki Stermilli, Tirana, Albania
Lexime 47

Shitet biznesi kurse gjuhesh te huaja ne kombinat, me pune te ngritur prej 7 vjetesh. Numri aktual i nxenesve 150. Cmimi i padiskutueshem.