Shitet biznesi ps4 ps3 pran pedonales me pune te kenaqshme dhe te ngritur prej 9 vjetesh 3(PS4) 8(PS Fier

Biznes ne shitje dhe qera Data: 25/07/2019 22:52

9,000 Euro

  • Shitet biznesi ps4 ps3 pran pedonales me pune te kenaqshme dhe te ngritur prej 9 vjetesh 3(PS4) 8(PS
  • Shitet biznesi ps4 ps3 pran pedonales me pune te kenaqshme dhe te ngritur prej 9 vjetesh 3(PS4) 8(PS
  • Shitet biznesi ps4 ps3 pran pedonales me pune te kenaqshme dhe te ngritur prej 9 vjetesh 3(PS4) 8(PS
  • Shitet biznesi ps4 ps3 pran pedonales me pune te kenaqshme dhe te ngritur prej 9 vjetesh 3(PS4) 8(PS


Pagesa 9,000 Euro
Faturimi Vjetor 50000.00
Numri i punonjesve 1
Industria Web Online
Adresa Web
Qyteti - Zona Fier - Patos
Adresa Fier, Albania
Lexime 127

Shitet biznesi ps4 ps3 pran pedonales me pune te kenaqshme dhe te ngritur prej 9 vjetesh 3(PS4) 8(PS3) 3Televizor 49" 2Televizor42" 4Tlevizor40" 2Televizor32" 1 Kompjuter Pc dhe nje kondicioner 24" Banak dhe frigorifer dhe Rafte. Ambienti eshte ne gjendje pune dhe eshte me pune te ngritur shitet per arsye emigrimi. Cmim i diskutueshem