Tirane Bisnes Parukeri per Shitje. Komuna Parisi. Tirane

Biznes ne shitje dhe qera Data: 10/03/2020 13:37

17,000 Euro

  • Tirane Bisnes Parukeri per Shitje. Komuna Parisi.
  • Tirane Bisnes Parukeri per Shitje. Komuna Parisi.
  • Tirane Bisnes Parukeri per Shitje. Komuna Parisi.
  • Tirane Bisnes Parukeri per Shitje. Komuna Parisi.


Pagesa 17,000 Euro
Faturimi Vjetor 5000.00
Numri i punonjesve 5
Industria Sherbime Estetike
Adresa Web
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Medar Shtylla, Tirana, Albania
Lexime 20

Siperfaqe Ambienti 50m2, e restauruar, e kompletuar me te gjitha pajisjet per bisnes Parukeri. Te gjitha cilesore dhe te reja. Cmimi per shitje bisnesi. 17.000Euro. Cmimi per Qira I Ambienti 30.000Lek/Muaji. Kontakt Origjinal Albania Real Estate