Jepet Dhom Me Qera Tirane

Okazion
Jepet dhom me qera tek rruga gaqo tasko tek bajram curri
Dhama ka bonjo me dush. Dy krevate teke dhe orendi te tjera.
Cmimi 1000 lek ne muaj
Nr. 0685649481