Ambjent I Kompletuar Me Te Gjitha,garzonjer,rruga Gjon Mili,5 Min.large Bulevardit Te Tirane

Pallat i ri ,garzonjer e kompletuar me te gjitha,5 min large bulevardit te ri ku bashkohet me rrugen siri kodra,5 min.large hotel Meridian,ka dhe wi-fi te shpejte.etj.

Njoftime te Ngjashme