Kerkoj Shtepi Me Qera Tirane

Kerkoj nje shtepi me qera per 2 prinderit per 2 muaj vetem. Ashensor ose Kat I ulet, kondicioner dhe sa me prane Pazarit te Ri. Datat 24 maj ose 1 qershor deri ne fund te korrikut.

Njoftime te Ngjashme